Formació i recursos per a professorat i alumnes: actuació extraordinària

En primer lloc us volem agrair l’esforç i dedicació davant el context actual de confinament i tancament dels centres.

Des del Departament d’Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància.

Així, teniu la nova proposta formativa, que s’ha creat en el marc d’aquest context extraordinari al web de la XTEC, on també hi ha un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que poden ser d’ajut a l’hora d’elaborar propostes didàctiques, i que podeu fer arribar a l’alumnat, per tal que pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

En aquest sentit, us demanem que actueu pensant en tot el vostre grup d’alumnes, i que els faciliteu l’accés als recursos a través dels canals que tingueu a l’abast i en la mesura que us sigui possible. Recordeu que l’espai Nodes del vostre centre pot ser un bon canal de comunicació amb les famílies i de difusió de recursos i orientacions educatives.

Us deixem la nova proposta formativa creada en el marc d’aquest context extraordinari.

PROPOSTES STEAM: https://projectes.xtec.cat/steamcat/

PROPOSTES DEL CESIRE: Posa’t al dia – https://agora.xtec.cat/cesire/general/posat-al-dia/

PROPOSTA XTEC: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-extraordinaria-oberta/

NODES #JOEMQUEDOACASAhttps://projectes.xtec.cat/joemquedoacasa/

ALTRES RECURSOS: http://xtec.gencat.cat/ca/recursos/actuacio-extraordinaria-activitats-autoaprenentatge/recursos-dept-educacio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>