Mobile Social Congress 2020

Arrenca la 5a edició del Mobile Social Congress!
 
Per un model electrònic just

El Mobile Social Congress celebra aquest any la seva cinquena edició. El MSC és una iniciativa organitzada per Setem, amb suport de la Unió Europea i la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i la participació d’entitats locals i internacionals.

SETEM Catalunya aposta de nou per aquest espai de trobada i reflexió ciutadana al voltant del model de producció i consum de tecnologies de la informació i la comunicació. Un model que genera greus vulneracions de drets humans, especialment laborals, i impactes ambientals que s’invisibilitzen en el Mobile World Congress.

Enguany, el Congrés se centrarà en oferir una visió sobre les lluites compartides entre el sud global i el nord  en el sector de la indústria electrònica.

Del 24 al 26 de febrer, es parlarà de les vulneracions de drets humans i dels impactes ambientals que genera el model de producció i consum de la indústria electrònica, de manera comuna al sud global i al nord, i de la transversalitat i el diàleg mutu entre diferents moviments associatius i sindicals que reivindiquen un altre model que posi els drets humans al centre.

Trobareu aquí adjunt el programa resum MSC i el dossier informatiu amb el contingut de les ponències. El web MSC també inclou tota la informació:  http://mobilesocialcongress.cat/ca/