Dona la Nota. Encara hi som a temps

El projecte DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa del Departament d’Educació que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya i tota la comunitat educativa, prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

El dia 28 de gener ja vam fer la presentació oficial. Per facilitar la concreció de les actuacions, activitats i recursos hem creat un espai NODES. Volem destacar l’apartat Reptes. En aquest espai convidem a tots els centres a plantejar activitats, iniciatives i projectes al voltant de la problemàtica i les possibles mesures per a la millora del medi ambient

Com a cloenda al projecte, el 5 de juny de 2020 a les 11h del matí, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, proposem a tots els centres de Catalunya que cantin la cançó “No ens desdibuixeu”. Un tema creat pel Petit Taller de Cançons, del  Camp d’Aprenentatge Pau Casals (El Vendrell).

En aquesta mateixa diada es concretarà la proposta de fer un gran concert per poder celebrar-ho conjuntament. Us anirem informant i concretant d’aquesta iniciativa.

Us convidem doncs a aprendre aquesta cançó i cantar-la tots junts, als patis, carrers i places dels diferents territoris de Catalunya i arreu del món.Us podreu inscriure a la cantada conjunta a través del NODES.