Jornada Intergrupal- Del vincle a les conductes de risc recuperant l’adolescència

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza la 2a Jornada Intergrupal- Del vincle a les conductes de risc recuperant l’adolescència el 19 de novembre. 

En aquesta segona edició, es proposa la temàtica de les conductes de risc en l’adolescència, etapa vital de transició en què l’adolescent es qüestiona les relacions de les etapes anteriors i busca noves experiències que li obriran portes a relacionar-se amb els altres i amb ells mateixos.

La jornada compta amb l’àmplia experiència professional d’experts d’aquests diversos camps d’actuació amb la participació en la taula rodona el Sr. Albert Bayot. De la mà de tres grans referents especialitzats com són: Blaise Pierrehumbert, Alfredo Oliva i Mark Dangerfield, s’aprofundirà en els tres pilars fonamentals sobre els quals es basa la jornada.

La Jornada no té ànim de lucre, i el seu preu simbòlic serà destinat íntegrament a la ONG “La Nave Va”

Les inscripcions estan obertes, trobareu tota la informació en el web de la Jornada, vídeos dels ponents, programa i més.

Al Concurs de Pòsters poden presentar-se treballs de qualsevol camp d’actuació relacionat amb l’àmbit educatiu, psicoeducatiu, social, salut, jurídic, etc. dirigit a prevenció i/o avaluació dels joves. Dinàmiques, iniciatives, programes o projectes aplicats en l’etapa de l’adolescència. El premi consistirà en un ordinador portàtil i una tauleta per a l’ús dels professionals i/o usuaris del centre de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>