Tancament Serveis Educatius.  Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

 

Webinar: Models competencials

07/07/2020 – 16:30  
Webinar sobre fonaments d’e-learning: rol docent, eines tecnopedagògiques, metodologies d’aprenentage i competencia digital. S’aprofundirà en els processos d’E-A competencial com a element integrador de la docència en línia.
Inscripció a través d’aquest FORMULARI. El mateix dia 7 de juliol, un cop tancat el formulari a… Llegeix més»

16è Premi Atrapallibres

Què és?
Una activitat de foment de la lectura que convida als infants a esdevenir jurat d’uns premis de literatura infantil i juvenil.
3 Categories:

  • 9 anys
  • 10 anys
  • 11-12 anys

Qui ho organitza?
El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 16è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el… Llegeix més»

Setmana Bio

Us donem a conèixer la Setmana Bio la qual disposa d’una plataforma web, setmanabio.cat, que permet la gestió i difusió del projecte i millorar l’experiència tant dels organitzadors com dels participants en les activitats del programa.Un dels projectes dins la Setmana bio és la Setmana bio a l’escola, que és l’apartat que agrupa activitats destinades a la comunitat educativa amb l’objectiu de donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques en l’entorn educatiu, tant a l’alumnat com a les famílies.… Llegeix més»

Orientacions per a un escenari de possibles confinaments recurrents a escoles i instituts

https://www.fbofill.cat/publicacions/orientacions-un-escenari-de-possibles-confinaments-recurrents-escoles-i-instituts
El document “Orientacions per a un escenari de possibles confinaments” vol contribuir a promoure la reflexió pública a partir d’un conjunt de propostes específiques per a la presa de decisions als centres educatius. És una proposta de sortida, no una proposta finalitzada, un text… Llegeix més»

Jordi Vilaseca ” El desconfinament i l’escola, la necessitat de rituals de tancament i agraïment”

Trobada de la Xarxa de Pedagogia Sistèmica de les illes Balears,
amb la presentació de Carles Parellada i Maria Gràcia.

Jordi Vilaseca, pare, mestre, pedagog i director pedagògic de l’Escola Joviat de Manresa. Format en Direcció General a la Bussiness School d’ESADE i en Pedagogia Sistèmica… Llegeix més»