Revistes

20170525_181701 - copia

Aula de secundaria
Revista bimestral dirigida especialment al professorat de l’etapa de secundària. Aporta eines de tutoria i orientació, així com reflexions i recursos de didàctica.

Guix
Des de 1997, Guix es manté fidel a la tradició educativa i donant suport a la renovació educativa pedagògica a través de la reflexió i la pràctica.

Guix Infantil

Revista bimestral adreçada a l’etapa d’educació infantil

Guix. Elements d’acció educativa.

Revista mensual (9 exemplars més d’un especial a l’abril) que proporciona informació útil per a la pràctica docent sobre la didàctica general i fomenta una actitud investigadora sobre la pràctica educativa.

Perspectiva escolar
Revista adreçada als professionals dels sistema educatiu que s’ocupa de difondre accions educatives d’innovació i promoure reflexions sobre els reptes de l’ensenyament obligatori.

Viure en família
Adreçada a pares i mares de nens i nenes de 0 a 8 anys. Té un punt de vista innovador, i para atenció a les opcions més naturals.

COMARCALS

Aplec de Treballs

És una revista miscel·lània que edita el Centre d’Estudis de la Conca de Barberà des de l’any 1978. el seu objectiu és la divulgació d’articles de recerca realitzats a la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades en l’àmbit de les humanitats i ciències socials.

Recull

És una miscel·lània que es publica des del 1995 per l’Associació Cultural Baixa Segarra de Santa Coloma de Queralt i que surt aproximadament cada dos anys. La seva temàtica és d’història local, si bé també inclou treballs sobre etnografia, lingüística, etc.

Reboll

Butlletí del Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>