Congrés Nacional d’Educació Ambiental: Mirades per a la transformació

Avui 25 de març, a les 17h, se celebrarà la tercera sessió del Congrés Nacional d’Educació Ambiental: Mirades per a la transformació. “De la recerca a l’acció transformadora”.

El Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món canviant i complex i a concebre solucions per a una societat més sostenible, corresponsable i justa.

Parteix de l’objectiu de consolidar-se com l’espai de trobada, anàlisi i reflexió dels actors de l’educació ambiental i cercar eines que permetin arribar a nous col·lectius i crear aliances innovadores per transitar del canvi individual a la transformació col·lectiva i estructural.

En aquesta tercera sessió es comptarà amb una taula rodona d’expertesa per innovar en la cultura de la sostenibilitat i la transformació col·lectiva amb la participació d’en Josep Perelló (UB), Gisela Cebrián (URV) i Anna Ramon (CREAF-UAB) on es parlarà de ciència ciutadana, recerca en educació ambiental i divulgació de la recerca.

El programa d’aquesta sessió el trobareu disponible al web: https://www.cnea.cat/ 

Us facilitem el formulari d’inscripcióAQUÍ

Foto:https://pixlr.com/es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>