Explorem la programació i la robòtica educativa

Des de la programació, l’eina pròpia del món computacional, i la robòtica, la construcció o l’ús de ginys programables, ens podem endinsar en el pensament computacional amb una mirada transversal i interdisciplinària per abordar qualsevol projecte relacionat amb el món digital des d’un punt de vista creatiu, experimental, cooperatiu, lliure i crític.

Aquí trobareu propostes per estimular la cerca de solucions obertes i creatives als problemes de la vida quotidiana on l’alumnat es pot sentir protagonista actiu i reflexiu del seu aprenentatge tot desenvolupant habilitats, coneixements i competències.

Aprenentatges creatiu amb Snap!

Aquests materials pretenen ser una introducció a la programació des del paradigma de l’aprenentatge creatiu i des de la pràctica (learning by doing).

La programació, l’eina pròpia del món computacional, a més d’aportar-nos un entorn per desenvolupar estratègies del pensament computacional, ens permet abordar qualsevol projecte relacionat amb el món digital des d’un punt de vista creatiu, experimental, cooperatiu, lliure i crític.

En aquest itinerari trobareu diverses propostes interdisciplinars per comença a programar, des de zero.