Els aiguamolls després del temporal.

Els passats dies 22 i 23 d’octubre a Catalunya es va viure un fort temporal de llevant amb rècords de pluges i vent a moltes comarques. especialment dolorós va ser el balanç de danys materials i sobretot pèrdues humanes a la comarca de la Conca de Barberà.

A l’Empordà, tot i haver-hi algunes destrosses i algunes dificultats de circulació, la llevantada va portar als aiguamolls la tan preuada aigua. Ara s’han omplert els cortasl, els estanys i les llaunes i els ocells migratoris troben un recer per a alimentar-se, reposar i passar l’hivern.

Nosaltres vam estar el dilluns dia 21 als aiguamolls amb l’escola Mowgli; vam veure alguns ocells, però la manca d’aigua era més que evident.

      

A la tarda ja vam fer la passejada amb una mica de pluja. Dijous, anant a Cap de Creus, vam trobar la carretera de Sant Pere a Castelló ben inundada.        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>