DIADA DE SANT JORDI

Avui és la bonica Diada de Sant Jordi, la festa de la cultura catalanes i catalans. Es vendran milers de roses i milers de llibres! A vegades hi ha tanta oferta que costa de triar!

Tot i que la lectura és una cosa molt personal, nosaltres ens atrevim a fer-vos una petita selecció de llibres perquè estan lligats d’alguna manera a nosaltres o la nostra activitat docent.

En primer lloc  us recomanem un llibre de poesia escrit per un dels docents del CdA: “Una vela en el mar blau”. Antologia de poesia catalana moderna de tema grec a cura de Sam Abrams i Eusebi Ayensa. Ed. Cal·lígraf.

Un altre llibre que us recomanem  és “Ànima de tramuntana” de Núria Esponellà. Ed. Columna. Història que ens transporta directament a Ullastret i ens explica la vida d’una dona Indiketa cap al S III aC.

Com que som conscients que el nostre planeta està greument amenaçat i ens plantegem què podem fer, per a les nenes i els nens us recomanem una petita guia sobre a què ens enfrontem i com fer-ho: “La meva primera guia sobre el canvi climàtic” de Jose Luis Gallego i Òscar Julve. Ed. La Galera

Ens entusiasmen també els llibres de natura, sobretot els que estan il·lustrats pel nostre amic gironí Toni Llobet. Però la selecció que us presentem ja l’han feta amb multitud de propostes i molt d’encert l’equip d'”OxigeNATS”. Vegeu-ho en el vídeo:

BONA DIADA DE SANT JORDI!

Rosa, Xon i Eusebi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>