XXV Jornades de Camps d’Aprenentatge

imatge_bloc_1
Església de Dòrria. El seu interior conté unes pintures romàniques excepcionals.

Els dies 12 i 13 de febrer han tingut lloc a Planoles les XXV Jornades de Camps d’Aprenentage organitzades pel Camp amfitrió, el CdA del Ripollès, i l’APCA (Associació de Professionals de Camps d’Aprenentatge).

Durant aquests dos dies, els professionals que treballem als Camps i Entorns d’Aprenentatge (més de 40 docents) hem tingut l’oportunitat de conèixer la proposta didàctica dels companys del Ripollès, i més en concret el romànic de la Vall de Ribes. La sessió de presentació de noves experiències a càrrec de diferents Camps ha estat una molt bona ocasió per a compartir i intercanviar projectes i propostes.

De ben segur que les Jornades hauran contribuït a millorar la nostra vocació d’ensenyants compromesos en donar la millor formació i atenció a l’alumnat i professorat que ve als Camps d’Aprenentatge.

imatge_bloc_2
Dòrria, la Vall de Ribes i el Taga al fons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>