Però, quina meravella de riera!

Els alumnes de 4t i 3r de l’Escola Pau Casals de Barcelona han estat els dies 11 i 12 de juny respectivament investigant la riera de Vallvidrera al voltant de Can Santoi.

Han començat aportant idees de que podria ser interessant investigar. S’han dividit en petits grups de treball i han fet un inventari del material necessari. Llavors han anat fins al pont de Can Castellví (els de 4t) i a la font de Can Campreciós (els de 3r), on han fet mesures de temperatures, qualitat de l’aigua, amplada i fondària.

A continuació han reconegut diverses plantes que formen el bosc de ribera que envolta la riera i finalment han capturat nombrosos invertebrats aquàtics que han estudiat al laboratori amb l’ajut de lupes binoculars i fitxes. Amb totes les seves investigacions han descobert en quin estat es troba la riera.

Posteriorment s’han tornat a alliberar tots els animalons a la riera sans i estalvis.

Han fet una gran feina com a petits científics i han gaudit moltíssim de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>