Petits exploradors de Collserola

El dimecres 30 de setembre comencem el curs amb l’Escola Madorell de Molins de Rei. Seguint totes les mesures sanitàries pertinents els alumnes de 2n han fet un itinerari d’exploració per camins de la Serra de Collserola descobrint  plantes, roques i petjades fins arribar a la riera de Vallvidrera.


Després d’esmorzar i agafar forces han sortit de la Plaça de les Bruixes i han començat el recorregut. Anaven trobant números pel camí que els hi indicaven que s’havien d’aturar i observar el seu voltant. Així, mica en mica, dividits en cinc grups i amb l’ajuda d’unes fitxes han anat identificant plantes com el llentiscle, el roure i l’arítjol, roques com el quars i la pissarra. També han descobert unes petjades de guineu i de porc senglar. Fins i tot han fet servir la brúixola per orientar el mapa.

El recorregut l’han acabat al Salt d’aigua de la riera de Vallvidrera on han dinat. Després han tornat fins a l’escola passant per Can Planes.

Pels docents del Camp d’Aprenentatge ha estat una experiència molt enriquidora, hem après molt de l’entusiasme, emoció  i ganes de descobrir que han mostrat durant tot el matí. Agraïm molt la col·laboració i ajuda de la Mireia Requena en la col·locació de les pistes.

 

Han demostrat ser uns/es grans exploradors/es. Us felicitem i us esperem el curs vinent!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>