Ens endinsem a la Colònia Güell

El dia 9 d’octubre els grups Turó de l’Home, Les Agudes i Matagalls de 5è de primària de l’Escola La Sínia de Molins de Rei van visitar la Colònia Güell per descobrir com era la vida a començaments del segle XX  de les famílies que hi treballaven.

Primer de tot, es va fer una breu introducció de com es va fundar  la Colònia Güell. Posteriorment van  fer una gimcana, en grups separats,  pels diferents punts d’interès  i  van anar responent unes breus preguntes i completant el dossier amb les enganxines corresponents.  Van endinsar-se en un viatge al passat i van poder observar edificis modernistes així com també la masia de la família Güell, les cases dels obrers, l’escola,  la plaça on hi feien vida o el centre parroquial on anaven els infants.

 

Finalment, van fer una visita exclusiva a la cripta i van conèixer la tècnica de construcció amb arc catenari i els diferents materials que Antoni Gaudí va fer servir per construir la cripta. Van contemplar la rica simbologia tant de l’exterior com de l’interior del l’església.

 

Felicitats per la gran feina feta, han sigut uns grups molt treballadors i organitzats!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>