Els petits descobridors de la Colònia Güell

Els dies 11 i 12 de març de 2020 els alumnes de 3r de primària de l’Escola Amat Verdú de Sant Boi de Llobregat han vingut caminant fins la Colònia Güell per descobrir com era la vida a començaments del segle XX  de les famílies que hi treballaven.

S’han organitzat en petits grups  i han iniciat el descobriment fent una gimcana pels diferents punts d’interès  com la masia de la família Güell, les cases dels obrers, la plaça on hi feien vida,les escoles o la casa del secretari. Durant el recorregut han completat el dossier amb les enganxines corresponents.

A continuació han visitat el centre d’interpretació de la colònia, on han vist un audiovisual  sobre una nena de 10 anys que treballava a la fàbrica tèxtil de la Colònia. També  han contemplat els arcs catenaris i els diferents materials que Antoni Gaudí va fer servir per construir la cripta.

Finalment, van visitar la cripta i van contemplar la rica simbologia present per tota l’església. Fins i tot van poder comprovar la bona sonorització d’aquesta cantant una cançó!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>