Descobrim la Colònia Güell

Els alumnes del ZER Vent Seré van realitzar dilluns 11 de desembre l’activitat de descoberta de la Colònia Güell, que conserva un important patrimoni d’origen modernista amb la notable cripta obra d’Antoni Gaudí.

Després d’una breu introducció es van dividir en grups i acompanyats per una mestra van fer un recorregut per 10 llocs d’interès, tot descobrint diverses particularitats del patrimoni històric i artístic.

 

 

 

 

A continuació van visitar el centre d’interpretació on van veure un audiovisual que mostrava la vida quotidiana a la colònia a començaments del segle XX a traves de les vivències d’una nena. També van poder contemplar les innovadores tècniques de construcció que Gaudí va posar en pràctica.

Finalment van accedir a la cripta on van poder admirar diferents aspectes arquitectònics i decoratius tant de l’exterior com de l’interior.

Han sigut uns grups molt treballadors. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>