Plantilla web d’un camp d’aprenentage

Aquesta web és una plantilla d’un camp d’Aprenentatge. La seva estructura és el resultat de l’anàlisi de les 15 webs que corresponen als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament de Catalunya.

124395671011121314158

A l’àrea TAC hem rebut varies consultes i amb aquesta plantilla és preten oferir un esquema senzill i complet pels camps que vulguin actualitzar la seva web properament. S’ha apostat per la plataforma WordPress (blocs) al considerar que un camp d’aprenentage és un servei educatiu molt viu on es generen moltes notícies i articles abans, durant i després de la visita d’una escola.

El menú superior està format per enllaços relacionats amb l’ubicació física del camp, el seu personal i els seus serveis. El menú lateral inclou tot el que es pot fer dins del camp (sortides, estades, projectes, etc) i recursos associats.

Aquesta web està allotjatda dintre del servei XTECBlocs del Departament d’Ensenyament. No té cap cost pels camps d’aprenentatge.

L’Àrea TAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>