Celebració 1a Jornada de Geologia a la Catalunya Central

IMG_20141114_164104IMG_20141114_182425

El dia 14 de novembre, a la seu del Camp d’Aprenentatge del Bages es va celebrar la 1a Jornada de Geologia a la Catalunya Central, organitzada conjuntament entre el Geoparc de la Catalunya Central i el CdA del Bages.

 

Els objectius de la Jornada eren fer difusió de les 6es Olimpíades de Geologia de Catalunya, que tindran lloc el 6 de febrer del 2015 (informació Olimpíades), presentar “La maleta de les Olimpíades”, una eina de préstec properament disponible al CdA del Bages, amb minerals, roques i fòssils per a poder preparar la part pràctica de les proves i fer una formació pràctica sobre mapes geològics, analitzant els mapes utilitzats en les darreres edicions de les Olimpíades. La Jornada va ser també una molt bona ocasió per a posar en contacte el Geoparc, el CdA i docents de secundària de biologia i geologia de les diferents comarques de la Catalunya Central.

Aquesta trobada va ser ben valorada i es proposa celebrar una Jornada de Geologia cada curs, al mes de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>