5a Jornada de Geologia a la Catalunya Central

El Geoparc de la Catalunya Central i el Camp d’Aprenentatge del Bages organitzen conjuntament la 5a Jornada de Geologia a la Catalunya Central pel dia 23 de novembre 2018, de 16:30 a 18:30 a la Casa de la Culla de Manresa, seu del CdA del Bages. (Com arribar)

És una jornada adreçada al professorat de secundària de biologia i geologia.

Els objectius d’aquesta jornada són:

  • Fer el TALLER D’ACTIVITATS PRÀCTIQUES DE GEOLOGIA: En aquest taller examinarem i utilitzarem un seguit d’activitats pràctiques de geologia que podreu trobar al web d’EarthLearninIdea (www.earthlearningidea.com). Es tracta d’activitats “low-cost” adaptables a diferents nivells educatius i per al públic en general. N’hi ha més de 200 traduïdes al català i cada quinzena n’apareix una de nova. A càrrec de Xavier Juan, professor de ciències de secundària i Vice-President de l’AEPECT.
  • Informar sobre les Olimpíades de Geologia de Catalunya 2019
  • Posar a la disposició del professorat assistent la ”Maleta de les Olimpíades de Geologia”, un material de préstec amb mostres de minerals, roques i fòssils per preparar la part pràctica d’identificació de les Olimpíades. (També el podreu demanar en préstec encara que no participeu a les Olimpíades).
  • Reforçar la relació entre el Geoparc, el CdA del Bages i els docents de la Catalunya Central. Web del Geoparc / Web CdA del Bages

La jornada és gratuïta. Està inclosa dins el Pla de formació de Zona del Bages.
Màxim 25 places. S’ha tancat la inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>