2a Jornada de Geologia a la Catalunya Central

El Geoparc de la Catalunya Central i el Camp d’Aprenentatge del Bages organitzen conjuntament la 2a Jornada de Geologia a la Catalunya Central pel dia 13 de novembre, de 16:30 a 18:30 a la Casa de la Culla de Manresa, seu del CdA del Bages.

És una jornada adreçada al professorat de secundària de biologia i geologia, i especialment al professorat de la matèria de Ciències de la Terra de batxillerat.

Els objectius d’aquesta jornada són:
• Informar sobre les Olimpíades de Geologia de Catalunya 2016
• Fer una formació sobre riscos geològics, a càrrec de Ferran Climent, director científic del Geoparc. Es farà una breu introducció teòrica i seguidament s’analitzaran diferents casos pràctics plantejats en les darreres edicions de les Olimpíades, així com també casos reals del nostre territori.
• Posar a la disposició del professorat assistent la ”Maleta de les Olimpíades de Geologia”, un material de préstec amb mostres de minerals, roques i fòssils per preparar la part pràctica d’identificació de les Olimpíades. (També el podreu demanar en préstec encara que no participeu a les Olimpíades).
• Reforçar la relació entre el Geoparc, el CdA del Bages i els docents de la Catalunya Central.

La jornada és gratuïta. Està inclosa dins el Pla de formació de Zona del Bages. Us podeu inscriure al següent enllaç inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>