Premi Antoni Quintana i Marí per a treballs de recerca d’ESO i postobligatori

Amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre l’estudiantat d’ensenyament secundari, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca cada any, des de 2001, el Premi Antoni Quintana i Marí. Hi poden participar tots els/les alumnes dels centres d’ensenyament dels Països Catalans, en dues modalitats: secundària obligatòria i secundària postobligàtoria (batxillerat i cicles formatius).

Els originals han d’ésser inèdits i redactats en català i han de ser fruit del treball de recerca, individal o col.lectiva, tutelada, que l’alumnat ha de dur a terme com a part del seu currículum. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics.

Podeu trobar informació sobre les convocatòries anteriors, així com els treballs guanyadors de del 2019 (convocatòria XVIII), a l’enllaç següent: https://blogs.iec.cat/schct/xviii-premi-antoni-quintana-i-mari/.

Properament s’anunciaran les bases i la informació corresponent a la convocatòria del XIX Premi Antoni Quintana i Marí. Però ja us avancem que el termini de presentació dels treballs serà a finals de juny de 2020.