Revistes

Àmbits de psicopedagogia
Psicopedagogia i educació. S’adreça a professionals de la psicologia educativa, psicopedagogs, mestres i professionals vinculats al món educatiu.
Articles d’accés lliure.

Articles
Articles de Didàctica de la Llengua i de la Literatura. Té com a objectiu ser un instrument de formació permanent dels professionals de l’ensenyament de la llengua, un espai d’intercanvi i de coneixements, opinions, recerques i experiències.

Aula de secundaria
Revista bimestral dirigida especialment al professorat de l’etapa de secundària. Aporta eines de tutoria i orientació, així com reflexions i recursos de didàctica.

Cadí Pedraforca
Revista semestral que té com a objectiu deixar un testimoni gràfic de les formes de vida a l’Alt Urgell, el Berguedà i a Cerdanya

Cavall Fort
Còmics, contes, articles, reportatges, jocs, propostes d’activitats… per a lectors de 9 a 15 anys.

Guix
Guix es manté fidel a la tradició educativa i donant suport a la renovació educativa pedagògica a través de la reflexió i la pràctica.

In-fàn-ci-a
Revista de l’Associació de Mestres Rosa Sensat que contribueix a difondre diverses maneres d’atendre i educar els infants, des del naixement fins als 6 anys, amb articles teòrics i pràctics.

L’Erol
És una revista trimestral fundada el 1982 per l’entitat Àmbit de Recerques del Berguedà i que es defineix com a cultural en el sentit més ampli. Publica articles d’història, geografia, natura, llengua i literatura, patrimoni, museus, etc., de la comarca del Berguedà

Making Of: cuadernos de cine y educación
Ofereix als lectors amplia informació sobre esdeveniments relacionats amb l’aplicació del cine en les activitats d’ensenyament-aprenentatge.

Perspectiva escolar
Revista adreçada als professionals dels sistema educatiu que s’ocupa de difondre accions educatives d’innovació i promoure reflexions sobre els reptes de l’ensenyament obligatori.

Piu-Piu
És la primera revista en català per a nens i nenes de 0 a 5 anys que compta amb l’assessorat de«Nascuts per Llegir», que donem eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.

Serra d’Or
Iniciada el 1959 amb l’objectiu de divulgar l’alta cultura. És una revista destacable dins l’entremat cultural dels Països Catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>