Premis Fotón 2021

Enguany se celebra la 4ª Edició dels Premis Fotón de comunicació científica i de docència a l’escola; iniciativa de l’Institut d’Òptica “Danza de Valdés” del CSIC, enfocada a reconèixer, impulsar i fomentar les labors de divulgació i ensenyança en l’àmbit de l’òptica i la fotònica. Els… Llegeix més»

Dia Internacional de la Terra

La Fundació Kilian Jornet ens convida a participar en la seva primera acció a nivell mundial pel Dia Internacional de la Terra. Es tracta de fer una recollida selectiva de brossa en entorns naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril de 2021.… Llegeix més»

29a Fira de l’estudiant

La Fira de l’Estudiant és un espai d’Orientació acadèmica, formativa, ocupacional que dona un pes específic a l’oferta educativa de les comarques del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès.… Llegeix més»

Jornada Pedagògica Joan Perucho

Amb motiu de la commemoració de l’Any Joan Perucho, el Departament d’Educació organitza la Jornada Pedagògica Joan Perucho, que tindrà lloc telemàticament el proper divendres 16 d’abril de 2021 de 17 a 20h.… Llegeix més»

Propostes STEAM

Amb “la propoSTEAM de la 15a” . el programa STEAMcat preten donar recursos per a què els centres docents puguin desenvolupar a l’aula propostes globals i transversals des d’un enfocament STEAM… Llegeix més»