VI edició RECERKIDS

RECERKIDS és un programa educatiu que té com a objectiu apropar la recerca científica a l’alumnat de 5è i 6è de Primària. Hi podeu presentar els vostres projectes sobre biodiversitat i ornitologia. Inscripcions fins al 31 d’octubre.… Llegeix més»

Tardor CDL cursos i activitats

Consulta l’oferta formativa del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya: conferències, cursos de metodologia i gestió ordinària a l’aula per a docents de diferents nivells educatius i cursos d’anglès (nivells B1 i C1).
Llegeix més»

Setmana Bio a l’escola 2021

Del 16 al 24 d’octubre.
Ja s’han obert les inscripcions per participar a la Setmana Bio a través d’activitats amb l’alumnat amb l’objectiu de reflexionar al voltant de la producció agrària i l’alimentació, el seu impacte i sostenibilitat, i donar a conèixer i promoure la producció i l’alimentació ecològica.
Llegeix més»

Aprenem compartint. Espais i materials per als infants

Us presentem l’activitat de formació adreçada als professionals de les Escoles Bressol. Amb el títol  “Aprenem compartint. Espais i materials per als infants”   us proposem un espai d’intercanvi d’experiències per reflexionar i compartir noves propostes pedagògiques i d’organització.… Llegeix més»

Premi Mirada Jove 2022

Amb l’objectiu de fomentar l’ART i la cultura gràfica i audiovisual entre el jovent de la comarca del Berguedà, Liven S.A. convoca el Premi “Mirada jove”, adreçat a l’alumnat d’Educació Primària, Educació Secundària i Educació Especial dels centres de la zona. Mirada Jove vol… Llegeix més»

Formació de biblioteques escolars

El Programa biblioteca escolar “puntedu” del Departament d’Educació ofereix una formació específica, adreçada al professorat responsable de la biblioteca escolar i als docents que formen part de la comissió de biblioteca… Llegeix més»