Jornada formativa 6 de setembre

Matí, de 9:00 a 12:00: Neurociència i educació. Conferència a càrrec de Sra Marta Portero, doctora en Neurociències i llicenciada en Psicologia. Especialista en processos d’aprenentatge i memòria. (ATENCIÓ, hem avançat mitja hora la sessió per disponibilitat horària de la formadora)

Si no ho heu fet, podeu fer la inscripció a la SESSIÓ DE MATÍ

Tarda, de 15:30 a 18: STEM Preparats!!! L’àmbit STEM, per les seves sigles en anglès, engloba les Ciències, la Tecnologia, l’Enginyeria i la Matemàtica. El Govern ha aprovat l’elaboració del Pla STEMcat d’impuls de les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques per promoure un augment en l’interès per aquests estudis en els joves, especialment les noies.

Roser Cussó: La importància d’integrar STEM en totes les etapes del sistema educatiu, des d’infantil fins a batxillerat i formacions professionals. No es tracta d’ensenyar per separat les 4 disciplines, sinó de connectar-les amb un esperit de pensament crític, de curiositat per aprendre i un bon grau d’autonomia.

ESCAPA’T AMB EL BREAKOUT! Christian Negre ens endinsarà en una experiència educativa immersiva que fomenta el treball en equip, el pensament crític i la capacitat de resolució de problemes. En aquest joc, cal obrir una caixa tancada amb diferents tipus de cadenats. Per aconseguir-ho cal resoldre diversos problemes i enigmes. T’hi atreveixes??

Es tracta d’una sessió dirigida a professorat de totes les àrees i matèries donat que STEM es basa en la transversalitat i la interdisciplinarietat.

Si no ho heu fet, podeu fer la inscripció a la SESSIÓ DE TARDA

LLOC DE REALITZACIÓ:

Biblioteca Tirant lo Blanc
Ronda dels Països Catalans, s/n. Montgat

Com arribar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>