Conferència Tornem a les aules, tornem a la normalitat?


El Servei Educatiu del Baix Maresme, com cada any, va organitzar la conferència d’inici de curs. Aquesta vegada i degut a la situació excepcional que tenim, va ser en format telemàtic.

Tornem a les aules, tornem a la normalitat?

Tracta com a tema central el retorn a les aules, pensem que és un tema prioritari donada la situació en què ens trobem.
L’objectiu és ajudar mestres i professors, famílies i alumnes a arrencar amb una mica de tranquil·litat, sense angoixa, amb propostes i idees per afrontar la nova etapa.

 

Carles Parellada Enrich,

És mestre psicomotricista, terapeuta sistèmic, formador que treballa amb equips educatius, grups de famílies, supervisor d’equips que treballen amb infància, adolescència i famílies en situació de risc, director de les formacions de Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona, president de l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic), i cocreador de la Xarxa de PS a Catalunya. Articulista en revistes especialitzades en educació i coautor de diversos llibres, els darrers “La Xarxa Amorosa per Educar” i “R_Evoució del Sistema Educatiu”, ambdós publicats per Octaedro. El retorn a les aules és un tema que ha estat treballant des de l’inici del confinament.

La Conferència va tenir lloc el dimarts 8 de setembre de 2020. Podeu tornar a visionar-la en aquest enllaç.

També podeu consultar el material i bibliografia proporcionat pel ponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>