Rodant per Badalona. El concurs familiar de fotografies que el Museu de Badalona proposa per a Setmana Santa

Al Museu han tingut accés a un estudi del CSIC que confirma que Badalona és la ciutat del món on viuen els millors fotògrafs joves i menuts. La sorprenent notícia arriba pocs dies després de conèixer el resultat d’una investigació bioclimàtica que indica que, durant la setmana del 29 de març al 5 d’abril, Badalona gaudirà d’una llum especialment màgica per fer fotos.

Per conèixer el talent creatiu d’aquests artistes, el Museu de Badalona ha organitzat un concurs de fotografia que permetrà gaudir en família de la descoberta de la ciutat a través d’un grapat de fotos antigues ben singulars que formen part de l’exposició Badalona sobre rodes, una mostra sobre la història dels transports, des de finals del segle XIX fins al 1985, any en que el metro va arribar a la ciutat.

Els requisits imprescindibles per participar en el concurs són: anotar la cita a la vostra agenda de Setmana Santa, tenir a punt la càmera fotogràfica o dispositius mòbils i, és clar, un pal de selfie i estar disposat a sortir rodant per Badalona per disparar 4 fantàstiques fotos.

Divendres 26 de març ja estarà tot a punt per començar el gran repte que s’inicia al Museu de Badalona, visitant l’exposició Badalona sobre rodes. Superades les proves, les famílies hauran de penjar les seves fotografies al perfil d’Instagram amb les etiquetes: #bdnsobrerodes #rodantperBadalona i @MuseuBdn. No podran oblidar els requisits imprescindibles que recullen les bases del concurs i que estaran disponibles al web del Museu.

El concurs comptarà amb un jurat que premiarà les millors imatges d’entre totes les publicades des del 27 de març fins al 5 d’abril, d’acord amb les següents categories: la imatge més artística, la imatge més divertida i familiar, i la imatge més original.

Us hi esperem!

Consultar bases del concurs

Aquí us deixem una fotografia de mostra, però estem convençuts de que tindreu idees força més originals! Poseu en marxa la vostra imaginació i segur que els resultats seran espectaculars!!

Per a més informació: Museu de Badalona. Departament de difusió