Les entitats socials de Badalona i l’atenció a les persones

Diverses entitats socials  del territori us conviden a debatre sobre l’atenció a les persones més vulnerables de la nostra ciutat. Serà el proper dimecres 26 a les 18’30 al Centre Cultural El Carme (C/Francesc Layret).

L’acte l’organitzen la Fund. Salut Alta i la Fund. Acollida i Esperança, i s’hi sumen 10 entitats més del territori vinculades a la Fund. Roca i Pi (entre elles La Rotllana). 

S’hi presentaran dades fruit del treball de reflexió que ja fa un temps que vam iniciar algunes entitats de la ciutat amb suport de la Fundació Roca i Pi, i vol ser un punt de trobada i d’empenta entre les diferents entitats que treballem en l’atenció a les persones més vulnerables i la resta de la població. A la segona part de l’acte, l’Alfred Vernis, professor d’ESADE, ens farà una xerrada interpeladora sobre aspectes que ens poden ajudar a decidir cap a on tirar com a ciutat. 

Penso que és una oportunitat per qui vulgui conèixer què es mou a nivell social a la ciutat i perquè l’Administració prengui consciència que calen polítiques socials àmplies i atrevides i pressupostos més elevats. 

DESCARREGA’T EL CARTELL EN PDF