WhatsApp relats 2021, obres premiades

La comissió d’organització del concurs de WhatsApp relats 2021 ja ha seleccionat els noms dels guanyadors/es i finalistes del concurs d’enguany.

L’enhorabona als premiats i premiades, una felicitació que fem extensiva a la totalitat de participants i als docents dels centres i direccions que s’han sumat a aquesta iniciativa, una proposta cultural pirinenca que travessa fronteres i que té en les llengües pròpies del territori (català i aranès) les eines de creació literària de la nostra joventut.

El lliurament de premis es farà a cada centre finalista. Des de l’organització ens posarem en contacte amb el centre per poder entregar els premis als guanyadors i guanyadores.

Podeu llegir les obres guanyadores en aquest vincle i també  en una versió de revista digital en aquest enllaç: https://issuu.com/llibredelpirineu/docs/whatsapp_relats_2021_premiats

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>