La Marató 2020

La 29a edició de La Marató de TV3, que es farà el 20 de desembre, aquest any estarà dedicada a la Covid-19, amb la intenció de sensibilitzar en benefici de la recerca d’aquesta malalta.
A l’octubre comença la campanya de difusió i sensibilització realitzant-se sessions divulgatives als centres educatius… Llegeix més»

Concurs Jo tinc la paraula

EI concurs Jo tinc la paraula, té com a objectiu provocar la reflexió per part de l’alumnat de secundària i batxillerat sobre els components que fan que la comunicació oral sigui eficaç. Amb un enregistrament de vídeo, a la manera d’un youtuber, podran expressar-se i… Llegeix més»

Protecció de dades en l’àmbit educatiu

El 28 d’octubre, de 17.30 a 18.50 hores, es realitzarà una jornada virtual sobre protecció de dades en l’àmbit educatiu amb l’objectiu de donar eines i actualitzar els coneixements sobre aquesta qüestió als professionals de l’educació.
Per assistir-hi es requereix la inscripció prèvia al correu electrònic… Llegeix més»

XVIII Trobada de corals

El Departament d’Educació organitza la XVIII Trobada de corals d’Educació Infantil i Primària i al CorArts 2021. La inscripció  comença el 14 d’octubre  i aquest any la trobada serà virtual.

Més informació