Universitat d’Estiu de la UdL 2019

La universitat de Lleida ja ha publicat les activitats de formació que es realitzaran enel marc de la Universitat d’Estiu de la UdL de 2019. Les inscripcions comencen el 9 de maig
Cursos que s’ofereixen a la Seu d’Urgell:

mSchools Student Awards 2019

mSchools Student Awards celebra la sisena edició del concurs el 8 de juny de 2019 a la Farga de L’Hospitalet i ja estan obertes les inscripcions per a les diferents modalitats.
mSchools és un concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant… Llegeix més»

Robolot

La 18a edició de Robolot es celebrarà els dies 11 i 12 de maig a Olot.

El Robolot s’ha convertit en el certamen de robòtica didàctica referent a Catalunya. Olot acollirà més de 800 estudiants que competiran el algun dels seus concursos: Sumo Lego, Mini Sumo, Robots impresos en… Llegeix més»

RoboCAT

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya. Està organitzat per l’associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i FPdGi. En cada edició el camp de la… Llegeix més»