Visites virtuals guiades entre centres

El Laboratori de Transformació Educativa posa en marxa el mes d’abril les Visites Virtuals Guiades on 31 centres educatius de la Comunitat de Centres Referents del Laboratori de tota Catalunya obren les seves portes als centres del territori i, en particular, als centres del Laboratori i de les Xarxes Territorials de Transformació Educativa.

Aquest curs es preveu fer 2 torns de visites virtuals, sempre en horari lectiu:

  • Entre el 12 i el 16 d’abril de 2021
  • Entre el 26 i el 30 d’abril de 2021

Al següent pdf podeu llegir una breu descripció de cadascun dels centres que es visiten, les fortaleses en què se centrarà la visita i les preguntes a les quals la visita pot donar resposta:

Les visites tindran una durada aproximada d’1 hora, i seguiran la següent estructura:

  1. Contextualització de la visita en relació amb el propòsit educatiu del centre i als eixos de la transformació educativa orientada a l’organització i gestió, les metodologies i l’ecosistema i treball en xarxa.
  2. Emissió d’un vídeo enregistrat pel centre, que exemplifica allò que explica. En aquest vídeo, el centre amfitrió mostra diferents aspectes de la seva pràctica educativa, centrada en un o més dels tres eixos de la transformació educativa en els quals excel·leixen.
  3. Debat posterior entre les representants del centre amfitrió i les persones interessades a fer-ho com a convidades.
  4. Valoració final i retorn al centre amfitrió mitjançant un qüestionari.

Totes les visites s’emetran en directe a través del canal YouTube del Laboratori de Transformació Educativa i hi quedaran registrades per a una posterior visualització.

Més informació i horaris de les visites

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>