Obra de teatre per una revetlla amb precaució

El dimecres 9 de juny, a les 11h,  es podrà seguir en streaming l’obra de teatre Foc lent pensada i recomanada per a alumnes de 5è i 6è de primària i d’ESO. S’emmarca dins les activitats que la Direcció General de Protecció Civil adreça a les escoles dins la campanya ‘Revetlles amb precaució’.

L’objectiu d’aquesta peça teatral és fer conèixer quins són els principals consells d’autoprotecció que s’han de seguir per gaudir d’una revetlla amb seguretat. L’obra forma part de la campanya ‘Revetlles amb precaució’ que la Direcció General de Protecció Civil porta a terme cada any a fi de fer arribar els consells d’autoprotecció a la població.

L’obra la representarà la companyia de teatre Milnotes, tindrà una durada aproximada de 30 minuts i es podrà seguir en directe des del canal Youtube del Departament d’Interior. 

Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>