Jornades InvesJove Alt Pirineu i Aran

El divendres 26 de març, es desenvoluparan les XIV Jornades del Invesjove. Aquesta activitat s’adreça a l’alumnat de primer de batxillerat dels centres de l’Alt Pirineu i Aran i està organitzada pels Serveis Educatius de l’Alta Ribagorça-Vall d’Aran, de la Cerdanya i dels Pallars.

Aquest any la Jornada és dura a terme en un format virtual i es realitzarà una sola Jornada de manera conjunta als tres serveis educatius que participen: Servei Educatiu de l’Alta Ribagorça- Aran, Servei Educatiu de la Cerdanya i Servei Educatiu dels Pallars.

Programa de la Jornada:

  • Inauguració de l’acte
  • Xerrada: Com els nanorobots milloraran la nostra qualitat de vida, a càrrec de Samuel Sánchez, investigador de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)
  • Presentació de treballs de recerca en sessions simultànies.
  • Presentació del llibre digital: InvesJove 2020. Investigació i recerca a l’educació secundària. Recull de treballs de recerca d’alumnes de 2n de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>