Conferència “Educar-nos per educar”

El dilluns 10 de desembre, la Dra. Rosa Casafont impartirà la conferència “Educar-nos per educar” a la Sala d’Actes de l’Institut Joan Brudieu, a les 17:30 h. L’activitat està oberta a tothom: professorat i famílies de l’Institut Joan Brudieu; professorat i famílies de totes les escoles i instituts adscrits al Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya.

Rosa Casafont és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formadora en els àmbits sanitari i educatiu. Autora dels llibres: Viatge al teu cervell i Viatge al teu cervell emocional. Coautora de Gimnasia emocional y Coaching sota la coordinació de Rafel Bisquerra i coautora de Educarnos para educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación.

El seu “repte de vida” és el camp de les Neurociències i de la Neurobiologia del comportament. A mesura que la seva formació com a metgessa s’ha anat complementant amb aquesta disciplina, s’ha reflectit en un mètode pràctic i de fàcil comprensió un coneixement per posar a disposició de professionals i pacients la nostra gran capacitat de canvi i aprenentatge, dirigit a obtenir una millor qualitat de vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>