Dia del mestre: La neurociència entra a l’aula

El 27 de novembre, per celebrar el dia del mestre, el CRP  organitza una xerrada a càrrec de l’Alba Reguant, professora de FP especialitzada en Neuroeducació, que tractarà sobre com aprèn el cervell dels nostres alumnes.

La neuroeducació és una transdisciplina que uneix i interrelaciona tres camps de coneixement diferents: les neurociències, la psicologia i la pedagogia. Amb aquesta xerrada l’Alba Reguant ens ajudarà a conèixer el funcionament del nostre cervell, el seu procés de desenvolupament i els seus mecanismes d’aprenentatge per tal de possibilitar que els contextos d’aprenentatge siguin coherents amb aquests.

La conferència serà telemàtica i començarà a les 17:30 h. Si no heu fet la inscripció al cicle de conferències i voleu assistir-hi a aquesta sessió, heu de contactar amb el SE de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>