9a Trobada de centres innovadors de Catalunya

El dijous 30 de setembre es realitzarà la 9a Trobada de centres innovadors de Catalunya que es pot seguir de forma  presencial, però amb tallers simultanis on-line al matí.

Es una jornada en sessió continuada on cadascú segueix les sessions que són del seu interès. Podeu veure els horaris del PROGRAMA PRESENCIAL: http://dimglobal.ning.com/profiles/blogs/jornadabarcelona21 

Al matí, en paral·lel a les activitats presencials a la sala d’actes, hi ha TALLERS/SEMINARIS en línia. Els pots veure aquí http://dimglobal.ning.com/talleresbarcelona21. Per a assistir a un taller/seminari cal reservar plaça.

Finalment, també pots accedir a l’EXPOSICIÓ PERMANENT DE COMUNICACIONS http://dimglobal.ning.com/panelesbarcelona21 connectada a l’hemeroteca DIM-EDU, amb més de 2.000 articles sobre Educació, Innovació, Tecnologia…

Està adreçada a equips directius, coordinadors d’innovació i professors en general de tots els nivells educatius, inspectors i gestors de l’Administració Educativa, i especialistes d’empreses del sector.

L’objectiu és facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències entre els agents educatius, amb el propòsit d’adquirir idees que facilitin la millora de la seva eficàcia formativa.

Aquesta jornada s’inscriu en el projecte “centres innovadors” del GRUP DIM-EDU i está organitzada amb la Institució Cultural del CIC, lla Fundació Tr@ms, la Societat Catalana de Pedagogia i l’Associació ESPIRAL.

Podeu fer la inscripció en aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>