L’EF en temps de COVID19: un trimestre de convivència

Des del grup de treball d’EF de l’Alt Emporda ens compateixen aquesta proposta formativa que estem segurs serà del vostre interès. a càrrec de Sandra Gallardo.

Parlarem de: Recomanacions higièniques i sanitàries. Ús de mascareta en Educació Física. Recomanacions curriculars. Adaptacions de les programacions d’EF. Continguts imprescindibles que cal treballar als diversos cicles (Inicial, Mitjà i Superior). Formació que reben els mestres d’EF a la universitat.

CV: Sandra Gallardo. Actualment ocupa el càrrec d’Inspectora d’Educació en el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Professora d’Educació Física, professora associada a la UB i col·laboradora de la UOC.
És diplomada en magisteri d’EF per la UAB, llicenciada en Psicopedagogia per la UAB (2001) i llicenciada en Pedagogia per la UNED (2005). Màster en Formadors de Formació permanent realitzat a la UB i màster d’Activitat Motriu i Educació per la UB. Doctora en Pedagogia de l’EF per la UB amb la Tesi: Factors contextuals, curriculars i metodològics necessaris per a l’assoliment de les competències en Educació Física a l’Ensenyament Obligatori.
Ha publicat 7 articles en revistes vinculades amb la pedagogia i amb l’Educació Física. Redactora de dos capítols del llibre “Competencias clave y Educación Física” INDE, 2016.

Materials de formació

Places limitades. Només es podrà accedir al meet amb usuari xtec

meet.google.com/xui-zfjf-rhv