5E: Ensenyament, Estrès, Experiència, Emocions i Excel·lència

Contents de poder-vos oferir una nova proposta formativa. El proper dimarts 1 de desembre a les 17.30 h parlarem de l’estrès docent amb Alexandre Maset i Castelló. Psicòleg i docent.

Contextualitzarem la rellevància de ser docent i estar present a l’aula, al centre i a la vida. Revisarem les 5 paraules clau: entendre l’estrès, tenir experiència i facilitar experiència a l’aula, legitimar el món emocional propi i el dels altres. Practicarem ritual d’excel·lència afavorint la comunicació interna del docent i viure un estat d’expansió i de presència.

Referències sobre la conferència: qui vulgui aprofundir un xic més, pot fer servir el Resources ( Recurs educatiu per l’aula) per treballar l’autoconeixement, afavorir el diàleg obert. Lectures de Robert Dilts, Stephan Hausner, Ken Robinson, Joe Dispenza que inspiraran al lector a aprofundir en la gestió de la pròpia salut i l’estar present.

Currículum: Llicenciat en Psicologia acreditat com a Psicòleg General Sanitari pel Dept. Salut. Col·legiat num. 17985

Co-Fundador de l’Escola d’Intel·ligència Emocional Mètode VEIE i CEO de Me&Emotions Recursos educatius d’intel·ligència emocional aplicada.

Assessor familiar i Psicoterapeuta infantil-juvenil i adults. Docent en l’àmbit de la Salut, Educació, Universitari i Tercer Sector.

Format en Hipnosis Eriksonniana, PNL, Coaching, Constel·lacions Familiars i Lideratge Apreciatiu.

INSCRIPCIÓ (obert fins el 29/11/2020)

  • Aquesta conferència s’ha organitzat tenint en compte els vostres suggeriments. No dubteu en continuar fent-nos arribar les vostres propostes formatives. 
  • Les places són limitades (100 inscrits) s’adjudicaran per ordre d’inscripció prioritzant, en primer lloc, els docents de la comarca de l’Alt Empordà. Les persones admeses a la xerrada rebran un correu de confirmació amb l’enllaç al MEET. En cas que s’hagin exhaurit les places us enviarem un correu informant-vos.
  • Només es podrà entrar a la videoconferència amb el correu xtec de la inscripció.
  • Agrairem que en cas de no assistència ens ho comuniqueu per tal d’alliberar la plaça per un altre docent.