Xerrada inaugural 2019-20 PEE Sant Feliu de Codines

“TRANSFORMAR-NOS PER A TRANSFORMAR: L’EDUCACIÓ DES D’UNA PERSPECTIVA DE GÈNERE”

dimecres 02 d’octubre de 2019 a les 17:30h al Centre Cívic La Fonteta, Sant Feliu de Codines

Xerrada a càrrec de Mirta Susana Lojo Suárez. Psicopedagoga. Doctora en Ciències de l’Educació. Ha publicat, entre d’altres, “Els discursos sobre el gènere en educació secundària” i “Segregació o coeducació. Cultures tradicionals de gènere en les preferències relacionals de noies i nois” .

Funcionària del Departament d’Educació, formadora de professorat, també ha fet docència universitària. Pertany al grup GRODE de la UAB, ha estat membre del Seminari de Coeducació de l’ICE de la UB i actualment és membre del Seminari Pedagogies feministes de l’ICE.

Ha estat coordinadora del Programa Xarxa d’Escoles i Instituts per la Igualtat i la No-Discriminació de la Direcció de Feministes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment forma part del Grup de Coeducació de la Dona i coordina el Grup de Treball Gènere i Currículum a l’Associació Rosa Sensat.

Més informació web Ajuntament Sant Feliu de Codines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>