Recursos interessants

En Pep Borràs Carles,   mestre jubilat, de l’Escola d’Alfés   de la ZER l’Eral  (Lleida). Coordinador i mantenidor de la  Pàgina de Recursos digitals  de la ZER l’Eral

Ens comparteix un material interessant al següent enllaç.

La PRD presenta una estructura ordenada de cursos, matèries  i continguts.  Tot plegat orientat i linkat sobre petites imatges guia  que en molt casos es complementen amb una petita orientació.
La imatge de cada activitat ajuda molt a intuir el seu contingut.  Al mateix temps  facilita que tant per activar-la, com per copiar-la,   enviar-la,  posar-la al portals –Moodles – Classroom-  … es pugui fer sempre copiant la pròpia imatge  que ja te el link inserit.

És fàcil treballar a la PRD.   És molt intuïtiva.   Bàsicament recull dos tipus d’activitats:  jocs didàctics  i fitxes interactives.    Pràcticament tot el currículum d’infantil i de primària està indexat i té  un bon nombre d’activitats.

Finalment, dir-vos que es tracta d’una pàgina col·laborativa.  Va néixer amb la intenció de que tothom qui volgués en puguis ser editor.   Només cal que m’ho feu saber  pborras@xtec.cat  i us incloure a la llista d’editors per tal que pugueu guardar les activitats que us funcionin, agradin o feu a la PRD en el lloc del currículum que els correspondria per tal que vosaltres i la resta de companys d’arreu la puguin fer servir també.
La pròpia pàgina disposa d’un apartat de tutorials explicatius.

  Si teniu dubtes, consultes, preguntes podeu escriure:
pborras@xtec.cat
pep.borras.carles@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>