Programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying

Com sabeu des del Servei d’Escola i Família de la Subdirecció general de Suport i Atenció a la comunitat educativa, s’impulsa el programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying. Aquest programa es va iniciar al 2017 i en l’actualitat ja han certificat 125 centres la innovació i 66 centres estan participant del programa. 

En commemoració del 2 de maig, Dia Internacional contra l’assetjament i el ciberassetjament, s’organitza una jornada online d’intercanvi d’experiències en l’abordatge de l’assetjament, fent especial èmfasi en els efectes de la pandèmia, les diferents intervencions a nivell de centre  i de la importància de la gestió  socioemocional en la resolució positiva dels conflictes.

En aquesta jornada comptarem amb la participació de l’equip SEER Salut i educació emocional que ens parlaran sobre la importància de La mirada socioemocional en l’abordatge del bullying.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència a la  Jornada on-line d’intercanvi d’experiències #aquiproubullying que es durà a terme el proper 26 d’abril a les 17h mitjançant la plataforma ZOOM (enllaç a la jornada)

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la Xiana Diaz xdiaz@xtec.cat, tècnica responsable del programa.

Us adjuntem el programa de la sessió .