Materials manipulatius de matemàtiques, un camí cap a l’abstracció

Conferència de formació de professorat de matemàtiques“Materials manipulatius, un camí cap a l’abstracció” a càrrec d’en Daniel Ruíz Aguilera, professor de matemàtiques i de didàctica de la matemàtica a la Universitat de les Illes Balears.

  • Data: dimecres, 9 de desembre a les 18:00 h.
  • Enllaç a la inscripció.
  • Enllaç a la vídeoconferència: Properament rebreu l’enllaç els inscrits al gtaf.
  • Ressenya: “Els materials manipulatius són un dels recursos més importants per aprendre matemàtiques, si són utilitzats com a models de conceptes abstractes i van acompanyats de preguntes i propostes interessants. En aquesta xerrada es discutirà la necessitat de l’ús d’aquests materials a les aules, així com d’algunes de les seves potencialitats i limitacions.”

Aquesta conferència va adreçada a tots els docents d’Infantil, primària i secundària de Catalunya, i especialment als centres que tenen en préstec aquest curs el material “Laboratori de matemàtiques” dels Centres de Recursos Pedagògics del Dept. d’Educació.

Aquesta formació forma part del Programa de orientación y refuerzo para el avance y apoyo de la educación (POEFE), dins del Programa operativo de empleo, formación y educación (FSE 2014-2020).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>