Jornada matemàtica per mestres i professionals de l’educació a l’Escola Ginebró

Us informem que el pròxim dissabte 19 de gener (de 9h a 13.30h) l’escola Ginebró ha organitzat unes jornades matemàtiques amb el mestre i pedagog canari Antonio Ramón Martín, més popularment conegut com a Tony Martín.

També s’oferta una xerrada gratuïta pel dijous 17 de gener a les 19h, dirigida a famílies, tant del Ginebró com d’altres escoles.

Martín és especialista en didàctica de la matemàtica i ponent de reconegut prestigi internacional. Actualment és mestre de l’escola “Aguere” de La Laguna (Tenerife) i membre del grup OAOA (Otros Algoritmos para las Operacions Aritméticas).

Fa més de 30 anys que Tony Martín treballa en el camp de l’educació matemàtica en busca d’alternatives que ajudin a millorar l’ensenyament i aprenentatge d’aquesta disciplina, i ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals.

INSCRIPCIÓ a la jornada (10 euros)

+ informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>