III edició del programa Recerkids

Us fem arribar informació sobre Recerkids, el programa de recerca científica per a escoles que aquest any ja enfila la seva III edició.

Recerkids és una iniciativa impulsada per la Direcció General de Recerca dins del seu programa d’activitats pedagògiques, que tenen l’objectiu de divulgar la ciència a les escoles i donar a conèixer la tasca dels centres de Recerca de Catalunya.

El programa Recerkids es divideix en dues fases. En la primera, els estudiants de 5è i 6è de Primària desenvolupen una recerca científica a l’aula, i en la segona presenten els resultats en un congrés científic.

Gràcies a l’èxit de les passades edicions, el congrés creix i enguany tindrà lloc a 4 ciutats diferents: Barcelona, Lleida, Tarragona i Vic.

Us voldríem demanar si podeu fer-ne difusió entre els centres de la vostra xarxa territorial per tal d’animar-los a participar en el programa. Les inscripcions són del 28 de setembre al 16 de novembre, i ja estan obertes.

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu hola@recerkids.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>