En marxa, Ràdios Escolars en Xarxa!

En format virtual, el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC) celebrat a Granollers i, simultàniament, la Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC) van acollir la presentació de la xarxa de ràdios escolars la tarda de l’11 de novembre. Una cita que va comptar amb la participació, la complicitat i el coneixement d’una dotzena de persones.

El nom de la iniciativa, el logotip, la pàgina web i els valors fundacionals eren les novetats que anaven a anunciar-se durant la celebració de l’esdeveniment. Encara més va ser-ho que qui comuniqués els dos primers punts citats fossin infants i joves de les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya.

Així Ràdios Escolars en Xarxa (REX), comença aglutinant 66 comunitats educatives i 8 ràdios locals i comunitàries. I com que el format va ser virtual i en un plató de televisió, ara podeu veure el vídeo de l’acte.

Saber-ne més a https://ja.cat/UTh9r

Aquelles comunitats educatives que vulguin formar part de Ràdios Escolars en Xarxa i/o aquelles persones amb interès poden omplir el formulari, que trobaran a radiosescolarsenxarxa.org, per rebre el butlletí. També poden incorporar-se al grup de Telegram on hi ha gairebé 90 persones implicades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>