Coneguem la biomassa forestal! Energia renovable i de proximitat

Han elaborat material didàctic sobre la Biomassa Forestal per primària i per secundària: CONEGUEM LA BIOMASSA FORESTAL! Energia renovable i de proximitat.

Es tracta d’un material pedagògic fet per contribuir al foment i promoció de la biomassa dels boscos catalans, aportant la perspectiva ecosocial. Consta de dos dossiers (un per PRIMÀRIA i un altre per SECUNDÀRIA) amb una mica de contingut teòric i propostes d’activitats per treballar el tema a l’aula, vinculades a diferents àrees. I a més, hem creat un pòster il·lustrat que sintetitza la informació sobre la biomassa forestal i els seus beneficis d’una manera clara i visual.

És fruit del treball conjunt i per encàrrec del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) dins del seu Pla Biomassa km 0, inclòs en el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) BCN Smart Rural, liderat per la Diputació de Barcelona i cofinançat per aquesta entitat i la Unió Europea a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El projecte valoritza i innova la gestió agrosilvopastoral a través d’una estratègia de desenvolupament rural del territori articulada sobre una economia verda, circular i local que aporta beneficis en àmbit econòmic, social i ambiental i afavoreix el reequilibri territorial.

Us els fem arribar per tal de que els pugueu incloure al vostre banc de recursos i/o a través dels canals de distribució de materials que tingueu per fer-los arribar a docents. L’objectiu és que arribi al màxim de docents i centres possible. Si voleu que els expliquem en alguna trobada o formació també podem fer-ho.

Els trobarareu AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>