COM FER APS EN LÍNIA

Compartim un article de la Fátima Avilés i Josep M. Puig on expliquen la seva experiència en temps de confinament  sobre el  projecte d’aprenentatge servei ( o de Servei Comunitari), on el curs passat van descobrir que a distància es poden fer serveis a la comunitat de qualitat i que hi ha plataformes de reunions virtuals que permeten múltiples trobades simultànies. Una funció que fa possibles les activitats per parelles, com ara el reforç a la lectura, les mentories o les activitats Inter generacionals.

Ens conviden a compartir i fer intercanvi d’exemples d’accions i projectes d’aprenentatge servei, com podria ser : realització de vídeos, àudios amb missatges d’ànims adreçats a persones en situacions difícils, lectura per telèfon de novel·les, contes i poesia a aquelles persones que ho necessitin, etc.

 

Trobareu l’article sencer al següent enllaç, així com unes indicacions sobre com utilitzar la plataforma zoom

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>