Càpsules formatives de suport a la comunitat educativa

 

Des de l’àrea d’educació i formació durant aquest període de confinament hem estat en contacte amb diferents col·lectius de l’àmbit de l’educació i famílies, i s’ha detectat la necessitat de donar suport i donar eines als professionals, per donar-los suport, fer una acompanyament emocional als infants i a les seves famílies, ara i quan retornem a l’activitat presencial. Per altra banda, hem considerat molt adient oferir una càpsula a les famílies, per donar suport a les necessitats a la situació complexa que estem vivint, plena d’incerteses

Les càpsules són en format virtual. Us heu  d’inscriure a aeducacio@ajlagarriga.cat i us farem arribar l’enllaç.

 

 

2 i 9 de juny de 17 a 18.30h Cura del benestar personal i col·lectiu i eines per acompanyar el vessant emocional

Xerrada adreçada a mestres i educadores etapa infantil de 0 a 6 anys a càrrec de Lídia Casanovas de Fil a l’agulla

Com a mestres, docents, educadores i acompanyants del món educatiu portem ja un rodatge i un seguit de vivències amb relació a aquest període de confinament. Hem hagut de fer un canvi de l’atenció presencial a l’acompanyament online de manera sobtada. Aquesta situació és possible que us hagi impactat de diverses maneres, sovint estressants.

La primera càpsula serà un espai de cura i per donar-nos suport a nosaltres mateixes i oferirem algunes pistes sobre com és possible crear espais d’acompanyament emocional i contenció des d’aquest vessant online per tal que pugueu donar suport a les criatures a qui acompanyeu.

La segona càpsula serà un espai per adquirir eines d’acompanyament emocional i de gestió de la situació quan retornem a l’activitat presencial.

 

3 i 10 de juny de 10 a 12h  Cura del benestar personal i col·lectiu i eines per acompanyar el vessant emocional

Xerrada adreçada a professionals del lleure i monitoratge  a càrrec de Lídia Casanovas de Fil a l’agulla

Segurament el col·lectiu de professionals del lleure i monitoratge hem tingut diverses vivències en relació a aquest període de confinament, relacionades amb la continuïtat o no de les nostres feines, incertesa de quan tornarem a treballar, atenció de criatures, joves i les seves famílies,… Els canvis de la nostra vida personal i laboral han estat sobtats. És molt possible que aquesta situació és possible que us hagi impactat de diverses maneres, sovint estressants.

La primera càpsula serà un espai de cura i per donar-nos suport a nosaltres mateixes i oferirem algunes pistes sobre com és possible crear espais d’acompanyament emocional i contenció des d’aquest vessant online per tal que pugueu donar suport a les criatures a qui acompanyeu.

La segona càpsula serà un espai per adquirir eines d’acompanyament emocional i de gestió de la situació quan retornem a l’activitat presencial.

 

10 de juny de 17 a 19h  Cura del benestar emocional personal i en família

Xerrada adreçada a famílies amb criatures  a càrrec de Núria Danès de Fil a l’agulla

Segurament durant aquest temps de confinament hem passat per estats ben diversos: por, tristesa, eufòria, apatia,…, És possible que haguem passat alguns moments especialment difícils i que no sapiguem ben bé què ens està passant o què la situació ens superi. Alhora, més enllà de nosaltres, estem sostenint a les nostres criatures, i això, ho fa tot més complex.

Obrirem un espai per a poder-vos donar un marc i algunes idees i propostes per lidiar amb aquesta complexitat i també com un espai de suport on compartir els reptes i necessitats que se us puguin estar plantejant aquests dies. Un espai pensat perquè les famílies puguem tenir sensació de suport, de no sentir-nos aïllades amb el que cada una està vivint.

Les càpsules són virtuals i cal inscripció prèvia a: aeducacio@ajlagarriga.cat 

Més endavant us farem arribar l’enllaç.

Àrea d’Educació i Formació

Ajuntament de la Garriga

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>