CAMPANYA DE DIFUSIÓ DE LA MARATÓ DEL 2020

 

Aquest any,  la 29a edició de la Marató de TV3  es farà el 20 de desembre i estarà dedicada a la Covid-19.

A l’Octubre començarà la campanya de difusió, amb les sessions informatives als centres educatius i cívics de tot Catalunya. Coordinades per la Fundació de Mataró de TV3 i el Departament d’Educació amb el suport dels CRP, les sessions informatives les impartiran professionals de la Salut amb el suport d’un vídeo didàctic.

Les sessions estan adreçades als alumnes de 12 a 18 anys de secundària, batxillerat i cicles formatius.  Són gratuïtes per als centres i es demana que els grups siguin consecutius i que es concentrin  els dies i els horaris ( als matins o tardes ), per tal que les sessions les pugui fer un mateix divulgador.

Els centres educatius podeu triar el dia i l’hora des del 13 d’Octubre fins al 20 de desembre de dilluns a divendres, de 8.00h a 20.00h. Cada sessió té una durada de 60 minuts.

La sol·licitud  de les sessions divulgatives  es realitzarà únicament a través d’un formulari ubicat a la web de la Fundació de la Marató de TV3:

https://registre-lamarato.ccma.cat/lamarato/conferencies/centre.jsf

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>