Àmbit matemàtic del CESIRE. Juny del 2021

des de l’àmbit de matemàtiques del CESIRE us deixem un recull d’informacions vàries referents a educació matemàtica que esperem que siguin del vostre interès:

CICLES de CONFERÈNCIES

Durant aquest curs, hem estrenat un nou format a causa de la pandèmia que creiem que ha anat prou bé i repetirem el curs següent. Podeu accedir a totes les emissions des del nostre cana. Aquest curs hem organitzat 3 cicles de conferències que podeu recuperar i mirar:

Perspectives Matemàtiques

Mirades Matemàtiques:

Matemàtiques a la formació de persones adultes:

CAMPANYA “Programem Matemàtiques amb Snap!”

Durant aquest curs s’ha creat una campanya més des l’àmbit matemàtic del CESIRE dedicada a proposar activitats per aprendre a programar amb llenguatge de blocs. Hem utilitzat el llenguatge Snap!

La campanya està pensada per aportar activitats tant per finals de primària com per secundària. Les activitats es complementen amb vídeos explicatius. Lligat a aquesta campanya s’ofereix un curs telemàtic de 30h que trobareu al pla de formació 2020/21.

Enllaç a la campanya “Programem matemàtiques amb Snap!

Snap Code

CURSOS EN LÍNIA EMESOS

Podeu accedir a dos cursos telemàtics enregistrats a finals del curs passat enfocats a treballar competencialment les matemàtiques:

AraTeleMat: Competències Matemàtiques a Primària: Raonament i Prova (Núria Serra), Comunicació i Representació (Marta Aragües i Xavi Fernández), Connexions (Lucia Cabello i Xavier Alegria) i Resolució de Problemes (Cecilia Calvo).

Activitats riques i Competències Matemàtiques a l’aula de Secundària: Raonament i Prova (Cecilia Calvo i Laura Morera), Comunicació i Representació (Joan Jareño i Lluís Mora), Connexions (Anton Aubanell i Francesc Massich) i Resolució de Problemes (Jordi Deulofeu i Abraham de la Fuente).

FORMACIONS CURS 2021/22

Oferirem les següents formacions pel curs que ve:

  • Programem matemàtiques amb Snap!
  • Geogebra des de (0,0)
  • Aramat 1, 2 i 3 (a diversos CRP)
  • Aramat Referents de Centre
  • Laboratori de Matemàtiques (destinat a centres que tenen en préstec el kit de laboratori de matemàtiques)
  • Dimensions Matemàtiques a Secundària
  • Diversos cicles de conferències: Mirades i Perspectives matemàtiques, Matemàtiques per la formació de persones adultes i VideoMat.

XVII JORNADA ANUAL d’APaMMs

El pròxima divendres 2 de Juliol APaMMs organitza la seva XVII Jornada anual.

Tens tota la informació al seu web: http://apamms.feemcat.org