Agroecologia Escolar – Recursos al territori

Per tal de facilitar a la comunitat educativa el coneixement i l’accés a projectes de producció agroalimentària ecològica al territori que ofereixin algun recurs educatiu com ara tallers, visites a granja o finca, xerrades en centres educatius, etc.. hem afegit l’apartat “Recursos al territori” https://projectes.xtec.cat/agroecologia/general/recursos-al-territori/ en el qual hi ha un mapa amb punts geolocalitzats dels diferents recursos que trobem al territori. Pensem que és una eina que no només pot facilitar molt l’organització d’activitats per la Setmana Bio sinó també altres iniciatives que es portin a terme als diferents centres educatius en relació amb la producció ecològica.

 

Aquells projectes que estiguin interessats en aparèixer al mapeig es poden inscriure emplenant el següent formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIKr9bQp7SWpFSClnMK1y82J8qaWh7vuz-0uGm4d782ZgE8Q/viewform Les inscripcions al formulari es revisen i si està tot correcte ja es publiquen al web; no surt automàticament al mapa.

 

Si creieu que els pot interessar als operadors ecològics de les vostres comarques o a alguna altra iniciativa relacionada amb la producció agrària ecològica i la divulgació; no dubteu a fer-los arribar aquesta informació per tal que s’inscriguin.